LIVESÄNDNINGAR

Livesändningar eller dokumentation av dina event hjälper dig att nå din målgrupp online.

Kontakta oss på Agnesfilm om du behöver hjälp med att dokumentera ditt event eller livesändningar. Just nu är det många evenemang, utbildningar och konferenser som ställs in på grund av Corona. Kontakta oss för att få en skräddarsydd lösning för att nå din målgrupp. Vi använder gärna Zoom meetings eller webinar, MS Teams eller olika chattfunktioner och quiz om du vill aktivera din publik.
Vi bygger oftast upp en enkel studio där ni själva kan agera hosts/värdar för mötet med bra ljud och ljus samt er egen logga eller grafiska profil.

Kolla gärna in en av våra senaste livesändningar nedan:
https://vimeo.com/463463709

Vi har all teknik och kunskap som behövs för att du ska kunna nå din målgrupp online. Antingen kommer vi ut till er och använder era befintliga lokaler för att skapa en enkel studio. Eller så kan vi erbjuda några av våra studior i olika storlekar och annan service som bredband, skrivare, café eller corona-anpassad lunch.
Vi kan spela in din utbildning med eller utan publik och även infoga presentationer som PPT eller filmer samt låta dina medarbetare vara interaktiva med hjälp av chatt, skype, Slido.com eller andra verktyg som ni normalt använder för er kommunikation.

HEM