Om oss

Välkommen till Agnesfilm! Här kommer några ord om oss.
Vi är ett Produktionsbolag  i Malmö som arbetar med Film, TV och Livestreaming. Agnesfilm startades i Malmö av ett gäng frilansare som ville skapa en plattform för att göra dokumentärer. Det har blivit några med åren och nu gör vi även TV-serier och film för företag och organisationer.

Pine Club Golf

Agnesfilm äger även ett produktionsbolag som gör rörligt innehåll och livestreaming till företag och myndigheter. Kolla gärna in www.frogeye.se

Bland våra uppdragsgivare hittar du SVT, E.ON, VA SYD, ADB Safegate, Svenska Kyrkan samt flera olika myndigheter och organisationer. Vi har ramavtal med bland andra Helsingborgs stad, Göteborgs stad och Specialpedagogiska skolmyndigheten, SPSM.

Agnesfilm producerar TV-serier men också film, manus och webbfilmer för myndigheter, företag och organisationer. Det finns massor av goda referenser om du vill veta mer om oss. Hör av dig så skickar vi länkar och exempel.

Behöver du hyra en ljudanläggning? Hyr gärna vårt PA med ljudanläggning för din konferens med 20-200 personer. Inklusive trådlösa headset, mixer och ljudtekniker. Vi har även flera DJ som kan fylla dansgolvet.

Under de senaste åren har vi utfört allt fler livesändningar och webcasts för våra uppdragsgivare. Det kan vara ett enkelt frukostmöte med en enkel kamera eller en multikameraproduktion från ditt heldagsevent. Antingen som en inspelad dokumentation på fil eller som en livesändning på valfri plattform. Hör gärna av dig om du vill diskutera upplägg eller priser.

HEM