Nyheter

Vad har hänt sedan sist?

Ramavtal med Regionmuseet

Vi på Agnes är mycket glada och stolta över att blivit utvalda som leverantörer för film för Regionmuseet i Kristianstad. Avtalet sträcker sig över två år i ett första skede och vi ser fram emot att dyka in i verksamheten.

Operatörer för drönare

Agnesfilm är registrerade som drönaroperatörer och har fjärrpiloter med Drönarkörkort.Vi har flera drönare för olika typer av uppdrag och kan filma och fotografera högupplöst. Kontakta oss så kan vi berätta mer om flygfoto.

Ramavtal med VA SYD

Vi är mycket glada och tacksamma för att Agnesfilm blivit utvald partner till VA SYD för Film och Livesändningar. Avtalet sträcker sig över två år och gäller från och med i höst och vi ser fram emot ett roligt samarbete.

livestream_helsingborg

Livestream för Helsingborgs stad

Under året har live-streamat en hel del i Helsingborg. Temadagar, konferenser och kickoffer måste hållas online och det gäller att göra det bästa av situationen just nu. Senast sände vi Klimatfrukosten i Helsingborg. Ett ganska typiskt uppdrag för oss där vi bygger upp en enkel studio och hittar en lösning för dialog med målgruppen.

Behöver du sända live?

Just nu är det en rörig situation för många organisationer, myndigheter och företag på grund av Corona. Många utbildningar, event och konferenser ställs in. Kontakta oss om du behöver hjälp med att spela in eller sända live. Vi har all teknik och kunskap som behövs för att du ska kunna nå ut till din målgrupp.

Ramavtal med Helsingborg

Agnesfilm har skrivit ett tvåårigt ramavtal med Helsingborgs stad gällande dokumentation av konferenser och föreläsningar. Det kommer också att bli en del livesändningar på webben från Helsingborg de kommande åren. Kul, tycker vi!

Nytt avtal med TT Nyhetsbyrån

Agnesfilm har förnyat sitt avtal med TT. Vi är från och med januari 2020 leverantörer av video och nyhetsreportage på årsbasis. Det betyder att du återigen kommer att kunna se nyhetsvideo från södra Sverige i tidningarnas webbupplagor.