Nyheter

Vad har hänt sedan sist?

livestream_helsingborg

Livestream för Helsingborgs stad

Under året har livestreamat en hel del i Helsingborg. Temadagar, konferenser och kickoff måste hållas online och det gäller att göra det bästa av situationen just nu. Senast sände vi Klimatfrukosten i Helsingborg. Ett ganska typiskt uppdrag för oss där vi bygger upp en enkel studio och hittar en lösning för dialog med målgruppen.

Behöver du sända live?

Just nu är det en rörig situation för många organisationer, myndigheter och företag på grund av Corona. Många utbildningar, event och konferenser ställs in. Kontakta oss om du behöver hjälp med att spela in eller sända live. Vi har all teknik och kunskap som behövs för att du ska kunna nå ut till din målgrupp.

Ramavtal med Helsingborg

Agnesfilm har skrivit ett tvåårigt ramavtal med Helsingborgs stad gällande dokumentation av konferenser och föreläsningar. Det kommer också att bli en del livesändningar på webben från Helsingborg de kommande åren. Kul, tycker vi!

Nytt avtal med TT Nyhetsbyrån

Agnesfilm har förnyat sitt avtal med TT. Vi är från och med januari 2020 leverantörer av video och nyhetsreportage på årsbasis. Det betyder att du återigen kommer att kunna se nyhetsvideo från södra Sverige i tidningarnas webbupplagor.

360 video

Hösten har börjat med ett riktigt kul projekt. Agnesfilm har fått uppdraget att producera en 360 video för E.ON. Tillsammans med andra leverantörer ska vi göra det möjligt att besöka Simris och ett av landets första Lokala Energisystem.