FILM

Vi har lång erfarenhet av filmproduktion till en mängd olika uppdragsgivare.

Vår styrka är storyn. Vi är ett relativt litet bolag, men vi har massor av erfarenhet av filmproduktion till en mängd olika uppdragsgivare. Stora företag, TV, internationella dokumentärer eller myndigheter och organisationer. Med bakgrund som journalister har vi förmågan att koka ner din story till film till sociala medier, hemsidan eller kanske ett videoarkiv med filmer som beskriver din verksamhet. Vi jobbar med reality och utgår från det som redan finns. I din egen verksamhet finns säkert mängder med briljanta medarbetare och goda exempel som kan inspirera och visa vägen för andra.

Här är ett exempel vi gjorde för Lunds universitet när de vill lyfta fram några av sina lysande forskare:

vimeo.com/594754597

Vi utgår från dina behov, målgrupp och börs. Att använda film som ett av verktygen för att berätta om
din verksamhet är idag en självklarhet. Därför kan filmen se så olika ut beroende på var den ska visas och vem som ska se den.

Vi producerar till exempel till broadcast, till webben och för mässor. Explaniers, animationer, 360-video eller dokumenterar ett gott exempel från din verksamhet. Vi anpassar alltid utrustning efter behov och har ett stort kontaktnät ifall vi behöver hyra in något speciellt. Som en 360-kamera för 8K!

Kontakta oss gärna för ett möte – vi har massor av goda referenser.

HEM