DOKUMENTERA OCH SPELA IN

Vi hjälper dig att spela in ditt event på film och kan även sända live på Zoom eller Teams. Vi sprider ditt budskap utanför rummet.

Tänk att du arbetat i veckor med att planera ditt event för att få till det riktigt bra med ett innehåll som imponerar på kollegor och besökare. Då är det lika viktigt att dokumentera det. Det är rena slöseriet med tid och resurser att inte bevara det för eftervärlden eller nå ut med budskapet utanför rummet.

Ta hjälp – gärna av oss! Vår erfarenhet säger oss att du och dina kollegor har fullt upp när den stora
dagen för eventet är kommen. Därför är din uppgift är att hälsa på gästerna, hinna mingla och njuta av
stunden. Låt oss ta hand om arbetet med att dokumentera talks, ta stillbilder eller till och med sköta dina sociala medier med twitter, Instagram och Facebook. Vi har gjort det förr och vet
hur värdefullt det är att sprida det innehåll du arbetat så länge med till andra.

Vi kan även sända live om du vill. På Youtube, Facebook, Twitch eller bädda in sändningen på din hemsida. Men en kamera på ett enkelt frukostmöte eller med flera kameror och grafik/powerpoint. Allt efter din budget. Det är också allt vanligare att publicera korta filmer på 15-90 s samma dag under själva eventet. Kontakt oss gärna redan i planering så kan vi skapa en plan för publicering av trailer eller teasers som blir som visitkort på sociala medier.

Kolla på länkarna nedan hur de typiska livesändningarna kan se ut:
https://vimeo.com/502776820
https://vimeo.com/558181503

Det är också möjligt att skapa en interaktivitet med skype, slido.com eller chat för att involvera medarbetare på distans.

HEM